نور الاسلام الافضل
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة نور الاسلام
سنتشرف بتسجيلك
شكرا بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) 829894
ادارة المنتدي بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) 103798
نور الاسلام الافضل
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة نور الاسلام
سنتشرف بتسجيلك
شكرا بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) 829894
ادارة المنتدي بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) 103798
نور الاسلام الافضل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


قد يقول الانسان كلمة يسعد بها عمره كله وقد يقول كلمة يشقى بها عمره كله فاتق الله فى كلماتك وجوارحك واجعل انفاسك كلها تخرج فى طاعة الله . فان خرجت بعضها فى معصيته ..فاجتهد على تزكية الباقى منها واجعلها فى طاعتة واجتهد فى الطاعة كما اجتهدت فى المعصية<
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» الفيلم العربى الجوهرة
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالإثنين أغسطس 25, 2014 10:10 pm من طرف أبو أحمد

» مراجعة دين ترم ثانى جامدة للصف الاول الاعدادى
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالأحد مايو 05, 2013 8:49 pm من طرف lara858

» فسر حلمك عندنا
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالأربعاء ديسمبر 12, 2012 12:35 am من طرف خلود جمال

» تحميل برنامج skype 4 مسنجر سكاى بى Skype 4.0.0.215 - Final 2009 - التحدى
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالأحد مايو 20, 2012 3:07 pm من طرف he_105

» قنبلة مراجعة لمادة الدراسات الصف الاول الاعدادى ترم ثانى
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالجمعة أبريل 27, 2012 12:24 am من طرف دينار سعيد

» الحلى النوبية الغد المشرق
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالسبت يناير 28, 2012 11:29 pm من طرف مصطفى بقوري

» (طريقة البحث عن الفايروس وحذفـــه
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالجمعة يناير 27, 2012 6:38 am من طرف sherzad2008

» صور قمصان نوم مثيرة - صور قمصان نوم فاتن(فريق التحدى
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالخميس يناير 26, 2012 3:40 am من طرف totycat

» poem en Français كلمات حلوة "باللغة الفرنسية
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالخميس يناير 26, 2012 3:21 am من طرف totycat

» كلمات من القلب
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالثلاثاء يناير 24, 2012 3:39 am من طرف نور الاسلام

تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit      

قم بحفض و مشاطرة الرابط نــــــــــور الاســــــــــلام على موقع حفض الصفحات

قم بحفض و مشاطرة الرابط نور الاسلام الافضل على موقع حفض الصفحات
نوفمبر 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
اليوميةاليومية

 

 بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى)

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
nona
مـــدير المنتدى حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــواء
مـــدير المنتدى حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــواء
nona


عدد المساهمات : 5514
رصيد نقاط : 19819
رصيد حسابك فى بنك نور : 279
تاريخ التسجيل : 26/06/2009
البلد البلد : مصر

بطاقة الشخصية
عـــائلــة نــــــــــور: 50

بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Empty
مُساهمةموضوع: بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى)   بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى) Icon_minitimeالجمعة مايو 07, 2010 4:42 am

خرشوف وبطاطس محشيه

المقادير بالطبع حسب الافراد الذين سيتناولون الوجبة

انا هنا استعملت

كيلو بطاطس فى حجم البيضه ولو اصغر يبقى افضل

8 حبات خرشوف

كيلو لحم مفروم لزوم العصاج + 2 بصله مقطعه الى قطع صغيره

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

معلقه سمن للعصاج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

4 معالق كبيره صلصة

ملح وفلفل اسمر

الطريقه

نقطع البصل الى قطع صغيرة ونضعه فى حله مع معلقة السمن على النار

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الى ان يصير لونه ذهبيا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نضع عليه اللحم المفروم والملح والفلفل الاسمر ونتركه على النار لين مايستوى مع التقليب من وقت لااخر

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

فى هذى الاثناء

نقشر البطاطس ونضعها فى مويه حتى ماتسود ويتغير لونه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ونحضر المأوره المخصصه للمحشى ونقور البطاطس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا انا ماعرفش المقوره ايش تسمونها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

لغايه مااخلص الكميه كلها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا العصاج خلاص استوى برفعة من على النار

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


احضر الصينية اللى حاسوى فيها البطاطس واضع فى قعدتها كل اللى خرجته من قلب البطاطس


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وابتدى احشى البطاطس وارصها وجهها لفوق بجانب بعض

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ارص الخرشوف فى الصينيه واحشيه بالعصاج

والخرشوف هنا عندى فروزن مب فرش لانى اخزنه فى الفريزر من فتره الشتاء لوقت مااحتاجه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




العصاج المتبقى بضع عليه الصلصه وبضيف عليه كوبيتين من الماء وملح وفلفل اسمر بسيط

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وابتدى اوزعه بالتساوى على الصنيتين


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

واغطيهم بورق الفويل واضعهم على نار هادئه للين مايتستوا مع رفع الورق من ان لااخر واذ احتاج مويه ضيفى نصف كوب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبعد السوا بشعل الجريل واضعهم حتى يتحمر الوجة

وفى الاخر تصبح عندى هذى الوجبه الطعمة جدا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وتقدم مع ارز ابيض وطبق من السلطه الخضراء

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بطاطس وخرشوف محشى(فريق التحدى)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
نور الاسلام الافضل :: 

@ مطـــبخ نـــــــــــور الاســـــــــلام @ :: ***** مـــــأكولات طـــيف الشــــــــــــرقيــــــــــــــــة ****

-
انتقل الى: