ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم 60079524xp4

فى اسرار فى المطبخ ...لو عرفتيها حتسهل عليكى حاجات كتيير ..و حتفيدك قووى ...هاتوا ودنكوااااااا...






كلنا بنشتكى اكيد من الاكل بشرب الزيت جامد و عايزين حل للموضوع دة

فى حل بقى للموضوع دة خطير ...انك تحطى فى الزيت معلقة صغيرة من الخل دة بيقلل من امتصاص الاكل للزيت



ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم 75cfc2939akv5



لو لا قدر الله الكيكة الى انتى عاملها لزقت فى الصينية ...اوعى تقلقى.. خليكى كوووول ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم Icon_cheesygrin...وروحى هاتى فوطة مبلولة بمياة سخنة قوى ...

وحطى فوقيها الصينية ..لمدة عشر دقايق..فالبخار حيساعد الكيكة انها تطلع معاكى كويس...



ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم 4154c0842dsg2



لو بتعملية سوتية .... و عايزة تضيفى جزر ...حطى علية معلقة صغيييرة سكرر..

[center]دة بيساعد ان الجزر يحتفظ بلونة , و يكسبة الصلابة المطلوبة , مع عدم وضع ملح علية..




.
ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم 46oh9




طبعا كلنا ميزان فى الاكل و الملح ديما دايما بيطلع مظبوووط ...ما شاء الله...

و منعا للحسد حطيط لكم وصفة علشان لو الملح ذاد فى الاكل نعمل اية ؟؟

نحط قطعة صغيرة من البصل او البطاطس..لانهم حيقوموا بامتصاص الملح الزائد..وان شاء الله الموضوع يعدى على خير..





ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم D62462707blh1




لما تعملى سلطة اوعى تحطى الملح الا لما تيجى تقدميهاااا علشان متدبلش
[center]

لو عايزة قشرة ذهبية لذيذة على وش الكيكة بتاعتك,, رشى حبة لبن مجفف على وش قالب الكيك قبل ما تدخلية الفرن






لو جايبة تورتة بالفواكة و الكريمة.. ابقى اعزمينى ...يووووة قصدى ...لو جايبها و عايزة تقطعيهاا بسهولة.. حطى السكينة فى مياة سخنة كل ما تقطعى جزء...

ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم 4bb1d524a6tg6

لو جايبة ورق عنب طازة و حتعملية، اسلقية فى مياة مالحة لمدة دقيقتين لو كان ورق العنب خشن..اما لو كان لين ف انقعية فى مياة سخنة لمدة 10 دقايق..

ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم 90f18ff251qa1


قبل ما تحطى الخضار على النار ... انقعية فى مياة باردة نص ساعة علشان ميجفش اثناء الطبخ..

ولو كان الخضار من ذوات القشرة السميكة , يبقى قطعى اطرافة علشان تسمحى للمياة بانها تدخل جواةة..


ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم D62462707bpm2

لما تيجى تشترى الباذنجان ...ابقى خدى بالك اشترى ألى لية ساق مايلة لان الساق الافقية غالبا بتكون لثمار طعمها مررر..




ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم Wd12ql6


علشان تحصلى على اللون البنى والطعم اللذيذ للبصل..انقعى شرائح البصل فى اللبن لمدة ربع ساعة قبل ما تشويهاا..



ضيفى حبة خل صغيريين للحمة و الفراخ قبل ما تطبخيهم و سيبيهم ساعة او اتنين . دة حيساعد سرعة النضج و كمان حيدى نكهة..




لما تيجى تتطبخى , متعوديش كل شوية ترفعى غطا الحلة..زى حالاتى كدةة ..لان دة بياخر عملية النضوج, و كمان بياكسد الفيتامينات و بيتلفها.


ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم 46bu1

لو استخدمتى الخلاط ... و عايزة تنضفية..يبقى املية مياة ساخنة و حطى فيها كام نقطة من اى مستحضر تنظيف و شغلى الخلاط لثوانى معدود..


ادينى ودنك هاقولك كلمة سر هقولك اسرار المطبخ متجدد لعيونكم 5f6db300c3pi2



[/center]
[/center]