طيف مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
عدد المساهمات : 9476 رصيد نقاط : 28563 رصيد حسابك فى بنك نور : 171 تاريخ التسجيل : 28/06/2009 البلد : مصر
بطاقة الشخصية عـــائلــة نــــــــــور: 50
| موضوع: عجة بطاطس باللحمه سمعانى ياملاك بطاطس ههههههههههههههههههههههههه السبت ديسمبر 19, 2009 7:32 pm | |
| بسم الله الرحمن الرحيم
| تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا. | [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[size=25]المكونات6بيضات - 2ملعقة B.B - لحمة مفرومة - 2 ملعقة بقسماط - 3 ملاعق بقدونس - 3 جبنة كيرى - 2 حبة بطاطس مكعبات - زيت للقلى - ملح - فلفل -كركم - بصلة مفرومة . الطريقة نضع قليل من الزيت فة المقلاة ثم نضع البصل | تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا. | [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]نضع اللحم المفروم والملح والفلفل الاسود والكركم انا اضفت جنزبيل وسماق نقلب اللحمة جيدا لحد ما تستوى نبدأ بتجهيز الخلطة وهى عبارة عن البيض و البكنج بودر والبقسماط والبقدونس والجبنة ويخلط جيدا. نقطع البطاطس مكعبات. وتقلى فى الزيت ثم توضع على ورق مطبخ. بعد ذلك نخلط اللحم والبطاطس مع الخلطة. | تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا. | [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ثم نضعها فى فرن متوسط الحرارة وتقطع مكعبات ودى الصور النهائية للطبق بس انا نسيته فى الفرن زيادة. [/size] | |
|
الامل مـــدير المنتدى الفنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــى
عدد المساهمات : 19301 رصيد نقاط : 51937 رصيد حسابك فى بنك نور : 577 تاريخ التسجيل : 08/11/2009 البلد : مصر
بطاقة الشخصية عـــائلــة نــــــــــور: 50
| موضوع: رد: عجة بطاطس باللحمه سمعانى ياملاك بطاطس ههههههههههههههههههههههههه السبت ديسمبر 19, 2009 7:40 pm | |
| | |
|
طيف مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
عدد المساهمات : 9476 رصيد نقاط : 28563 رصيد حسابك فى بنك نور : 171 تاريخ التسجيل : 28/06/2009 البلد : مصر
بطاقة الشخصية عـــائلــة نــــــــــور: 50
| موضوع: رد: عجة بطاطس باللحمه سمعانى ياملاك بطاطس ههههههههههههههههههههههههه الأحد ديسمبر 20, 2009 1:39 am | |
| ههههههههههههههههههههه عندى النهارده صنية بطاطس بالكوارع تستاهل بقك وفته ها تيجى | |
|