نور الاسلام الافضل
اكلة مصرية فى الصميم 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة نور الاسلام
سنتشرف بتسجيلك
شكرا اكلة مصرية فى الصميم 829894
ادارة المنتدي اكلة مصرية فى الصميم 103798
نور الاسلام الافضل
اكلة مصرية فى الصميم 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة نور الاسلام
سنتشرف بتسجيلك
شكرا اكلة مصرية فى الصميم 829894
ادارة المنتدي اكلة مصرية فى الصميم 103798
نور الاسلام الافضل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


قد يقول الانسان كلمة يسعد بها عمره كله وقد يقول كلمة يشقى بها عمره كله فاتق الله فى كلماتك وجوارحك واجعل انفاسك كلها تخرج فى طاعة الله . فان خرجت بعضها فى معصيته ..فاجتهد على تزكية الباقى منها واجعلها فى طاعتة واجتهد فى الطاعة كما اجتهدت فى المعصية<
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» الفيلم العربى الجوهرة
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالإثنين أغسطس 25, 2014 10:10 pm من طرف أبو أحمد

» مراجعة دين ترم ثانى جامدة للصف الاول الاعدادى
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالأحد مايو 05, 2013 8:49 pm من طرف lara858

» فسر حلمك عندنا
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالأربعاء ديسمبر 12, 2012 12:35 am من طرف خلود جمال

» تحميل برنامج skype 4 مسنجر سكاى بى Skype 4.0.0.215 - Final 2009 - التحدى
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالأحد مايو 20, 2012 3:07 pm من طرف he_105

» قنبلة مراجعة لمادة الدراسات الصف الاول الاعدادى ترم ثانى
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالجمعة أبريل 27, 2012 12:24 am من طرف دينار سعيد

» الحلى النوبية الغد المشرق
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالسبت يناير 28, 2012 11:29 pm من طرف مصطفى بقوري

» (طريقة البحث عن الفايروس وحذفـــه
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالجمعة يناير 27, 2012 6:38 am من طرف sherzad2008

» صور قمصان نوم مثيرة - صور قمصان نوم فاتن(فريق التحدى
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالخميس يناير 26, 2012 3:40 am من طرف totycat

» poem en Français كلمات حلوة "باللغة الفرنسية
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالخميس يناير 26, 2012 3:21 am من طرف totycat

» كلمات من القلب
اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالثلاثاء يناير 24, 2012 3:39 am من طرف نور الاسلام

تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit      

قم بحفض و مشاطرة الرابط نــــــــــور الاســــــــــلام على موقع حفض الصفحات

قم بحفض و مشاطرة الرابط نور الاسلام الافضل على موقع حفض الصفحات
نوفمبر 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
اليوميةاليومية

 

 اكلة مصرية فى الصميم

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
طيف
مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
طيف


عدد المساهمات : 9476
رصيد نقاط : 28563
رصيد حسابك فى بنك نور : 171
تاريخ التسجيل : 28/06/2009
البلد البلد : مصر

بطاقة الشخصية
عـــائلــة نــــــــــور: 50

اكلة مصرية فى الصميم Empty
مُساهمةموضوع: اكلة مصرية فى الصميم   اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 28, 2009 5:19 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




طاجن التورلى باللحم




اكله مليئه بالعناصر الغذائيه لأحتوائها عالخضروات واللحم
وسهله فى الاعداد جدا ومناسبه للعزومات
بسم الله نبدأ
المقادير
بما ان اسرتى صغيره
فاستخدمت فقط
نصف ك لحم بتلو (يفضل الموزه ولكن لم تتوافر لدى )
واى خضروات تحبيها
كوسه
جزر
باذنجان
فاصوليا خضراء
بسله
طماطم
بصل
ثوم
زنجبيل
فلفل اخضر
بطاطس
وارضى شوكى (خرشوف )
واى خضروات اخرى
ملح فلفل بهارات



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وهنا الفاصوليا والبسله



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




الطريقه



بدايه بالنسبه للحم
قطعتها قطع متوسطه ولم اسلقها بل نقعتها فى ماء وخل لتطريتها وبعدها وضعتها هكذا فى طنجره
بدون ماء او اى شئ



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وتركتها ربع ساعه تنزل ماؤها وبعدها شطفتها بماء نظيف ووضعتها مره اخرى فى الطاسه او الطنجره وقطعت علبها بصله كبيره وحبه طماطم وحبه فلفل قسمتها نصفان وورق لورا وحبهان



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبدأت اقلبها



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبعدها غطتها وتركتها حوالى ربع ساعه فقط



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



اثناء ذلك قمت بتقطيع الخضار
ودى شكل سكينه التقطيع لمن سألونى عنها



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



انتهيت من تقطيع الخضراوات وغسلها



وفى حله وضعت قطعه زبده وبصله وتوم وزنجبيل
فقط حوالى دقيقتان



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبدأت فى تشويح الخضار
ملحوظه
فى ناس بتحب تشو ح الخضار كله وتقلبه مع بعضه وفى ناس بتحب كل نوع على حدى (بدون بصل) حتى تضع الخضار فى الطاجن على هيئه طبقات كل طبقه نوع ولكن انا افضل وضعه كله مع بعضه
اضفت الجزر والبسله والفاصوليا اولا وشوحت حوالى خمس دقائق



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبعدها اضفت البطاطس وشوحت ثم الباذنجان والارضى شوكى



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبدأت اشوح واثناء ذلك تكون اللحمه نضجت ولكن بشكل غير كامل لاننا حنضع الطاجن فى الفرن



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نضع اللحم فقط عالخضار ونقلب ونحتفظ بالصوص اللى نزل منه ونضف عليه ملعقتان معجون طماطم ونضع الملح والفلفل وكل التوابل اللى تفضليها



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبعدها نضع الخضار مع اللحم فى طاجن



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ونضيف الصوص المبهر



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ونغطى بورق قصدير وندخل الطاجن الفرن حوالى ساعه الا ربع



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



وبعدها ننزع الورق ونحمر الوجه
وهذا شكله بعد خروجه من الفرن والتزيين



ماشاء الله



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



على فكره فى ناس بتحب الخضار زى ماقلت طبقات وببنهم لحمه مفرومه انما الشائع هو قطع لحم وتفضل الموزه
ويقدم مع رز ابيض وسلطه انا عملت سلطه كابوتشى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شمس
نجم نجوم المنتدى
نجم نجوم المنتدى
شمس


عدد المساهمات : 6748
رصيد نقاط : 26692
رصيد حسابك فى بنك نور : 163
تاريخ التسجيل : 27/07/2009
البلد البلد : مصر

اكلة مصرية فى الصميم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة مصرية فى الصميم   اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 28, 2009 5:32 am


جاااااااااااااااااااااااااامده اوووووووووووووووووي

وجوعتيني بجد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
طيف
مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
طيف


عدد المساهمات : 9476
رصيد نقاط : 28563
رصيد حسابك فى بنك نور : 171
تاريخ التسجيل : 28/06/2009
البلد البلد : مصر

بطاقة الشخصية
عـــائلــة نــــــــــور: 50

اكلة مصرية فى الصميم Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكلة مصرية فى الصميم   اكلة مصرية فى الصميم Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 28, 2009 2:47 pm

طيب قوى الحقى كوليلك حاجه لحسن انتى كده يتخاف منك
هههههههههههههههههههههههههههههههههه
شكرا احلى شموسه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اكلة مصرية فى الصميم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
نور الاسلام الافضل :: 

@ مطـــبخ نـــــــــــور الاســـــــــلام @ :: ***** مـــــأكولات طـــيف الشــــــــــــرقيــــــــــــــــة ****

-
انتقل الى: