نور الاسلام الافضل
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة نور الاسلام
سنتشرف بتسجيلك
شكرا قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف 829894
ادارة المنتدي قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف 103798
نور الاسلام الافضل
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة نور الاسلام
سنتشرف بتسجيلك
شكرا قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف 829894
ادارة المنتدي قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف 103798
نور الاسلام الافضل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


قد يقول الانسان كلمة يسعد بها عمره كله وقد يقول كلمة يشقى بها عمره كله فاتق الله فى كلماتك وجوارحك واجعل انفاسك كلها تخرج فى طاعة الله . فان خرجت بعضها فى معصيته ..فاجتهد على تزكية الباقى منها واجعلها فى طاعتة واجتهد فى الطاعة كما اجتهدت فى المعصية<
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» الفيلم العربى الجوهرة
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالإثنين أغسطس 25, 2014 10:10 pm من طرف أبو أحمد

» مراجعة دين ترم ثانى جامدة للصف الاول الاعدادى
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالأحد مايو 05, 2013 8:49 pm من طرف lara858

» فسر حلمك عندنا
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالأربعاء ديسمبر 12, 2012 12:35 am من طرف خلود جمال

» تحميل برنامج skype 4 مسنجر سكاى بى Skype 4.0.0.215 - Final 2009 - التحدى
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالأحد مايو 20, 2012 3:07 pm من طرف he_105

» قنبلة مراجعة لمادة الدراسات الصف الاول الاعدادى ترم ثانى
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالجمعة أبريل 27, 2012 12:24 am من طرف دينار سعيد

» الحلى النوبية الغد المشرق
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالسبت يناير 28, 2012 11:29 pm من طرف مصطفى بقوري

» (طريقة البحث عن الفايروس وحذفـــه
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالجمعة يناير 27, 2012 6:38 am من طرف sherzad2008

» صور قمصان نوم مثيرة - صور قمصان نوم فاتن(فريق التحدى
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالخميس يناير 26, 2012 3:40 am من طرف totycat

» poem en Français كلمات حلوة "باللغة الفرنسية
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالخميس يناير 26, 2012 3:21 am من طرف totycat

» كلمات من القلب
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالثلاثاء يناير 24, 2012 3:39 am من طرف نور الاسلام

تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit      

قم بحفض و مشاطرة الرابط نــــــــــور الاســــــــــلام على موقع حفض الصفحات

قم بحفض و مشاطرة الرابط نور الاسلام الافضل على موقع حفض الصفحات
نوفمبر 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
اليوميةاليومية

 

 قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
طيف
مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
طيف


عدد المساهمات : 9476
رصيد نقاط : 28563
رصيد حسابك فى بنك نور : 171
تاريخ التسجيل : 28/06/2009
البلد البلد : مصر

بطاقة الشخصية
عـــائلــة نــــــــــور: 50

قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Empty
مُساهمةموضوع: قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف   قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالسبت يناير 09, 2010 10:46 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

مســـــــــــــاء الخيرااااااااااااااات

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

صبايا معايا انهارده قنبله هيدرولوجيه
ارض فضا للقمر علطول
القنبله لها معالم مميزه جدا
وللافراد التى تم الاختلاط والتعرض او تناول حتى لو م ص منها اعراض جانبيه واضحه
والتأثير الاخير لمتناوليها جبار


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

طبعا انتوا فاكرنى بأهول فى الكلام ابدا
طبقى الشتوى انهارده
{{{{{{{ المفتأه }}}}}}}}
اوووووووو الحلاوه السوده


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

اولا المفتأه عباره عن مجموعه من الفيتامينات الهائله لان بيدخل فى تكوينها العسل الاسود وخليط من المكونات المطحونه الهائله {{التحويجه والمغات }}
طبعا التحويجه والمغات الست الوالده بتاخدها اول ما تولد علشان تعوض اللى فقدته من جسمها
وما بالك انا بتكلم عن 1/3 مكوناتها لغايت دلوقتى والعسل الاسود ال1/3 التانى وشوية حبشتكانات وده ال1/3 التالت


يعنى م ك على الصبح لاولادك قبل الذهاب للمدرسه كل يوم يخلى الوش احمر جميل
مش عيالنا اللى دايما وشوشهم بقت صفرا من كتر السوسيس والهمبورجر اللى بيكلوه
استحاله تأكلى سندوتش صغير منها وانت بردانه وما تدفيش
مفييييييييييييييييده بجميع المقاييس
لكن الافراط منها له عواقبببببببب لا تسر زياده فى الوزن


هى اعداد مكوناتها بياخد وقت لكن طبخها سهل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

المكوناااااااااااااااااااااااااااااااااااات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




  • 2 ونص كيلو عسل اسود وصفيه احتياطى


  • 3/4 كيلو زيت
  • 1/4 كيلو تحويجه يتم نخلها
  • اقل من ال1/8 كيلو مغات وينخل ايضا
  • 1/8 كيلو حبه سوده متنظفه ومطحونه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



  • (يوضع عليها من كوب ونصف الى كوبن ماء ساخن على النار مع التقلب الى ان تدوب)
  • 4 جنيه كتيييييييييره ده اسمها ومحدش يسألنى يعنى ايه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




  • 1 جنيه حبه خضرا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


(مطحونه ومنخوله او مغسوله ومنقوعه فى بص كوب ماء وباخد قشرتها فقط بالماء)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




  • 1/4 كيلو سمسم
  • 1/4 كيلو جوز هند شرائح
  • عصير ليمونه كبيره او 2 صغيرين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الطريقه

احمص السمسم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبعدها الجوز فى نصف كمية الزيت ويصفى واراعى انهم مابيخدوش وقت خالص على النار وان لهم رده بره

واخد باقى الزيت والزيت المصفى من السمسم والجوز
اقدحه على النار واضع التحويجه والمغات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


مع التقليب ربع ساعه يعنى يتحمصوا شويه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبعدها اضع العسل والكتيره والحبه السوده والخضرا واقلبهم جيدا وبعد الغليان بربع ساعه اضع الليمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وانتظر قليلا الى ان تتسبك او تتماسك او تتقل
انتى عارفه تتعاملى معاها زى القطر بالظبط او الشيره او الشراب
يعنى بعدها بخمس دقائق اخد معلقه منها على طبق بارد واتركها تبرد لو حسيت انها تقلت شويه واصبح لها عرق كده يكون تمام
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وبالنسبه للجوز والسمسم عندالاكل ترش على الطبق فوق الحلاوه
او تقلب معها وهى على النار 2 دقيقه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


طبعا كل ده على ناااااااااااااار هاديه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الامل
مـــدير المنتدى الفنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــى
مـــدير المنتدى الفنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــى
الامل


عدد المساهمات : 19301
رصيد نقاط : 51937
رصيد حسابك فى بنك نور : 577
تاريخ التسجيل : 08/11/2009
البلد البلد : مصر

بطاقة الشخصية
عـــائلــة نــــــــــور: 50

قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Empty
مُساهمةموضوع: رد: قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف   قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالأحد يناير 10, 2010 12:35 am

شكرا طيف تسلم الايادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
طيف
مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
مـــدير المنتدى مطبخ نـــــــــــــــور الاسلام
طيف


عدد المساهمات : 9476
رصيد نقاط : 28563
رصيد حسابك فى بنك نور : 171
تاريخ التسجيل : 28/06/2009
البلد البلد : مصر

بطاقة الشخصية
عـــائلــة نــــــــــور: 50

قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Empty
مُساهمةموضوع: رد: قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف   قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف Icon_minitimeالأحد يناير 10, 2010 1:51 am

ربنا يخليكى موله
وشكرا لردك ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
قنبلة هيدرولوجيه من مطبخ طيييف
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
نور الاسلام الافضل :: 

@ مطـــبخ نـــــــــــور الاســـــــــلام @ :: ***** مـــــأكولات طـــيف الشــــــــــــرقيــــــــــــــــة ****

-
انتقل الى: